Händer på labbet

Är du vår nya frontendutvecklare?

JimDavis Labs har sedan tidigt 2000-tal hjälpt företag att växa och utveckla affärer digitalt. Vi arbetar med kunder som Galvin Green, Balco, Atea, Växjö Lakers, Rappgo, ReuseIT med flera.

Vi behöver stärka vårt utvecklingsteam och söker nu en driven, pixel perfektionist och nyfiken frontendutvecklare med tidigare erfarenheter av webbutveckling. Du har ett stort intresse för onlinetjänster och verktyg, webbtekniker, programmering samt har en känsla för både snygg design och bra prestanda. Du tycker om att lära dig nya saker och siktar på att fortsätta slipa din kompetens. Du har dokumenterad erfarenhet inom relevanta tekniska områden. Vi värdesätter din nyfikenhet och välkomnar dina tankar och idéer för att alltid ligga i framkant för nyaste teknikerna och bästa lösningarna.

Du kommer att
• Jobba i ett team där ni tillsammans ansvarar för ett antal kunder
• Utveckla avancerade och användbara gränssnitt i HTML, CSS och javascript
• Tillsammans med teamet våga testa och utmana för att hitta de bästa lösningarna och säkerställa en hög kvalitet i våra kundlösningar.

Om dig
• Arbetat med Javascript, HTML/HTML5, CSS, Jquery, Git i minst 1 år
• Du implementerar ”pixelperfekt”
• Du har implementerat högkvalitativa webbtjänster förut
• Kunskaper inom Wordpress, React, Laravel och Angular är meriterande
• Du är nyfiken, vill utvecklas, strävar framåt, leveransfokuserad och lagspelare

Är detta du? Sugen på nya utmaningar? Hos oss tar du plats i en kreativ, kompetent och prestigelös miljö där vi alla delar samma höga ambitioner om att leverera lönsamma lösningar som skapar affärsnytta för vår kunder.

Vill du vara med i vårt team?
Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Skicka ansökan via e-post till: aleksander@jimdavislabs.se. Ange tjänst i ämnesraden. Tillträde sker omgående.

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Bifoga gärna arbetsprov i form av länkar till portfolio, tidigare projekt eller sidor du jobbat med.

Är ni redo to #bemorelikejim(digital resa)?
Låt oss ta den tillsammans!
Kontakta oss på 0470-53 25 70
eller hej@jimdavislabs.se,Vi hörs!