Vad vi gör

Vi hjälper företag med affärsdrivande digitala lösningar, där slutkunden är i fokus. Från strategi till färdig lösning.

Strategi

Strategin är en viktig del och har en vägledande funktion för det långsiktiga arbetet. Det kan röra sig om kanalval, e-handel, eller hur man tar sig an nya digitala utmaningar och digital affärsutveckling. Genom en väl utarbetad strategi prioriteras rätt saker när den digitala närvaron utvecklas och fördefinierade mål uppnås.

I strategiarbetet går vi bland annat igenom nuläge, målgrupp, köp- och säljprocesser, omvärld och varumärke.

Design & Kommunikation

Design handlar inte bara om att något ska vara visuellt snygg. Det ligger så mycket mer bakom en design. Det är upplevelsen vi är ute efter och där inkluderas allt i från struktur, innehåll, interaktionsdesign till tonalitet i bild och språk.

Med användaren i fokus arbetar vi fram koncept som ska förstärka den kreativa idén och stödja uppsatta syften och mål. Designen ska tydliggöra erbjudandet mot målgruppen samt vägleda besökarna i deras aktuella behov.

Teknik & Utveckling

Vi har både system- och gränssnittsutvecklare med lång erfarenhet och kunskap inom flera olika plattformar och tekniker som exempelvis Drupal, WordPress, Magento mfl. Vi förespråkar system som bygger på öppen källkod då det ges möjlighet att enkelt vidareutveckla plattformen i takt med att nya behov uppstår.

Vi brinner för nya tekniska lösningar och ser det som en självklarhet att hålla oss uppdaterade kring nya tekniker och tekniska möjligheter.

E-handel

Våra lösningar kring e-handel öppnar vägen för en av det mest kostnadseffektiva och direkta metoder att nå ut till marknaden. Vi hjälper till med allt från design, teknikutveckling och rådgivning.

För att generera försäljning optimerar vi webbplatsen för ett användarvänligt och smidigt köpförfarande. Här handlar det bland annat om bra sökmotorsoptimering (SEO), innehållsstruktur och responsiv design. Med användning av den senaste betalningstekniken skapar vi en trygg och förtroendeingivande e-butik som säkerställer säkerheten för dina kunder. Även här är vi teknikoberoende och utvecklar i många olika plattformar och system.


vill du veta mer om hur vi skapar
affärsdrivande digitala lösningar?

Kontakta Aleksander via aleksander@jimdavislabs.se eller +46 70962 93 91
Du kan också lämna dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.
Jag godkänner hantering av personuppgifter