Händer på labbet

Är du vår nya Content Producer?

Vi söker en driven medspelare som brinner för att skapa content i digitala medier. Som content producer på JimDavis Labs kommer du jobba med stor variation av kunder och kunduppdrag med fokus på digitala medier. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både planering, genomförande och uppföljning/analys av marknadskommunikation i digital kanaler.

Egenskaper:
Som person är du engagerad, nyfiken, idérik och delar vår starka passion för digital kommunikation. Du har en förmåga att förstå målgruppen och har ett genuint intresse för kommunikation i digitala kanaler. Du har en vilja att att utveckla och får alltid saker gjorda. Du är flexibel, har hög ambitionsnivå, men samtidigt är du prestigelös, ödmjuk och självgående.

Är detta du? Sugen på nya utmaningar? Hos oss tar du plats i en kreativ, kompetent och prestigelös miljö där vi alla delar samma höga ambitioner om att leverera lönsamma lösningar som skapar affärsnytta för vår kunder.

Vill du bli en av oss? Hör av dig direkt, så berättar vi mer!
Skicka ansökan via e-post till: aleksander@jimdavislabs.se. Ange tjänst i ämnesraden, Tillträde sker omgående. Bifoga gärna referenser på tidigare projekt du jobbat med.


Är ni redo to #bemorelikejim(digital resa)?
Låt oss ta den tillsammans!
Kontakta oss på 0470-53 25 70
eller hej@jimdavislabs.se,Vi hörs!